Una poma per la vida, edición 2013

Hola a todos!!! Sí, lo sé, hace tiempo que no actualizo la web, pero esta causa se lo merece y la fundación precisa voluntarios para poder llegar al máximo de personas posibles y captar fondos que ayuden a seguir con la investigación de la esclerosis múltiple. Anímate, resérvate unas horas de los días 8 y/o 9, contacta con Mercè y a disfrutar de la gran experiencia (he tenido la suerte de poder hacerlo dos veces y os lo recomiendo encarecidamente!!!!).

Os adjunto el llamamiento de Mercè:

Campanya Una poma per la vida. Reserva’t els dies 8 ó 9 de març!!

Una poma per la vida, és una campanya solidària envers les persones afectades d’esclerosi múltiple que s’afegeix a la més coneguda Mulla’t. Hi col·labora la cadena de supermercats Condis i junts volem fer una crida a voluntaris pels propers dies divendres 8 i dissabte 9 de març.

Necessitem Sensibilitzar a la societat respecte a aquesta malaltia que afecta majoritàriament a persones joves. Es tracta d’unes hores pel matí o tarda.

Ens ajudeu?

  • Busquem un Condis que estigui a prop del vostre domicili
  • Demana col·laboració als compradors d’aquesta cadena oferint una poma que ha de col·locar dins d’una bossa de paper / caixeta en la qual s’explica la nostra tasca.
  • La poma, que costa 1,50 €, es paga al passar per caixa (No heu de tocar diners)

Hi ha punts de venda a tot Catalunya. Truqueu-nos al telèfon que us indico o empleneu una fitxa adjunta i ens la feu arribar per e-mail o per fax.

Moltes gràcies i estem a disposar per a qualsevol aclariment que preciseu.

 

Mercè Sancho

Coordinació de campanyes

Fundació Esclerosi Múltiple

Tamarit, 104 Bxos – 08015 Barcelona

Tel. 93.228.96.99

Share

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *